Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cremige Räucherstäbchen Scheidungswillige Kronen
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Bonan bereikt de bal nog maar net als eerste. Märtins onderschept slim de pass. Teufelchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonan rent richting de bal. Bonan schiet op doel. Waldner bokst de bal weg.

5e minuut.
Nassl bereikt de bal nog maar net als eerste. Balach is nu in balbezit. Balach geeft een hoge lob. Bonan springt en kopt de bal. Waldner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cremige Räucherstäbchen - Scheidungswillige Kronen 0:1

9e minuut.
Balach rent richting de bal. Nassl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Teufelchen met een snel genomen vrije trap. Piel heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cremige Räucherstäbchen - Scheidungswillige Kronen 0:2

31e minuut.
Pirrung passt de bal met de wreef. Bläsing is nu in balbezit. Stehle maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Stehle moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stehle schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Waldner trapt de bal weg. Abel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Märtins de bal onder controle te krijgen. Bonan rent richting de bal. Bonan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pirrung speelt de bal door. Nassl is nu in balbezit. Nassl passt de bal in één keer door. Bonan is nu in balbezit. Bonan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cremige Räucherstäbchen 69%, Scheidungswillige Kronen 31%.
Cremige Räucherstäbchen - Scheidungswillige Kronen 0:2

46e minuut.
Daar is Bonan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonan passt de bal met de wreef. Maschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer verovert de bal door een tackle van achteren. Felgenhauer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Scherling bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufelchen onderschept slim de pass. Teufelchen passt de bal zonder na te denken. Bonan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Leontiev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pistor de bal. Bonan rent richting de bal. Bonan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cremige Räucherstäbchen - Scheidungswillige Kronen 0:3

58e minuut.
Pirrung passt de bal met de wreef. Teufelchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistor verovert de bal door een tackle van achteren. Bonan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Thurk geeft de bal voor. Nassl kopt de bal weg. Daar is Bonan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teufelchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufelchen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Waldner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Balach passt de bal met de wreef. Teufelchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Märtins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Märtins krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Klungelig pakt Thurk de bal. Teufelchen is nu in balbezit. Teufelchen speelt de bal door. Bonan is nu in balbezit. Bonan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Scherling bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherling passt de bal in één keer door. Leontiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer rent richting de bal. Felgenhauer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cremige Räucherstäbchen 67%, Scheidungswillige Kronen 33%.
Cremige Räucherstäbchen - Scheidungswillige Kronen 0:3