Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dankbare Schweine SV Straubing United
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Jünke met een snelle inworp. Heindel probeert naar een medespeler te passen. Colak rent richting de bal. Colak haalt uit met een fantastische trap. Ditgens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Hormayer is nu in balbezit. Jünke verovert de bal door een tackle van achteren. Gatzemeier begaat een overtreding. Gatzemeier krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Colak is nu in balbezit. Habenicht legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Colak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Habenicht met een sublieme pass. Heindel legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dankbare Schweine - SV Straubing United 1:0

24e minuut.
Feigl geeft een lange en hoge pass. Reimann heeft problemen om de bal te vangen. Colak met een sublieme pass. Heindel rent richting de bal. Heindel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Reimann probeert de bal met de borst te controleren. Heindel is nu in balbezit. Heindel probeert naar een medespeler te passen. Colak bereikt de bal nog maar net als eerste. Colak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dankbare Schweine 48%, SV Straubing United 52%.
Dankbare Schweine - SV Straubing United 1:0

47e minuut.
Jünke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gatzemeier rent richting de bal. Heindel verovert de bal door een tackle van achteren. Heindel geeft een hoge lob. Colak bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo probeert naar een medespeler te passen. Pallien rent richting de bal. Pallien draait met de bal, schiet en ... Lammek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Freier passt de bal in één keer door. Gallo probeert naar een medespeler te passen. Ibscher probeert de bal aan de voet te houden. Pallien is nu in balbezit. Pallien schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dankbare Schweine - SV Straubing United 1:1

66e minuut.
Hormayer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jünke met de inworp. Heindel is nu in balbezit. Heindel geeft een lange en hoge pass. Ditgens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Pallien kopt de bal weg. Gallo is nu in balbezit. Pallien rent richting de bal. Gallo rent richting de bal. Gallo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dankbare Schweine 46%, SV Straubing United 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dankbare Schweine - SV Straubing United 1:1