Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Genußvolle Dachse Krankhafte Planeten
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Azaouagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Podolski is nu in balbezit. Olk onderschept slim de pass. Azaouagh onderschept slim de pass. Azaouagh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ork passt de bal met de wreef. Johannson is nu in balbezit. Johannson geeft de bal voor. Dahms springt en kopt de bal. Pallaschke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Genußvolle Dachse - Krankhafte Planeten 0:1

25e minuut.
Azaouagh geeft een lange en hoge pass. Jobe kopt de bal weg. Ork rent richting de bal. Azaouagh rent richting de bal. Azaouagh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Genußvolle Dachse - Krankhafte Planeten 1:1

34e minuut.
Kath onderschept slim de pass. Kath met een sublieme pass. Choupo-Moting is nu in balbezit. Azaouagh verovert de bal door een tackle van achteren. Azaouagh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mothes met een harde bal richting middenveld. Johannson heeft problemen om de bal te vangen. Kath bereikt de bal nog maar net als eerste. Johannson onderschept slim de pass. Johannson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Jauert verovert de bal door een tackle van achteren. Jauert geeft een hoge lob. Schramm bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahms onderschept slim de pass. Dahms haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Genußvolle Dachse - Krankhafte Planeten 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genußvolle Dachse 57%, Krankhafte Planeten 43%.
Genußvolle Dachse - Krankhafte Planeten 1:2

48e minuut.
Choupo-Moting geeft de bal voor. Klungelig pakt Schramm de bal. Dahms is nu in balbezit. Dahms schiet op doel. Schramm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Ork passt de bal zonder na te denken. Johannson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johannson probeert naar een medespeler te passen. Dahms bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahms schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Choupo-Moting bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaouagh verovert de bal door een tackle van achteren. Azaouagh passt de bal met de wreef. Podolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podolski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Genußvolle Dachse - Krankhafte Planeten 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genußvolle Dachse 45%, Krankhafte Planeten 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Genußvolle Dachse - Krankhafte Planeten 2:2