Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellhörige Stiere Geheimnisvolle Artilleristen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


19e minuut.
Calmbach is nu in balbezit. Schorch rent richting de bal. Calmbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagemeister bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagemeister schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ihringer onderschept slim de pass. Ihringer geeft de bal voor. Offel heeft problemen om de bal te vangen. Gehrts is nu in balbezit. Gehrts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhörige Stiere - Geheimnisvolle Artilleristen 0:1

39e minuut.
Calmbach onderschept slim de pass. Calmbach geeft een hoge lob. Feldtmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hagemeister rent richting de bal. Hagemeister schiet op doel. Schmuck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellhörige Stiere 52%, Geheimnisvolle Artilleristen 48%.
Hellhörige Stiere - Geheimnisvolle Artilleristen 0:1

53e minuut.
Calmbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinmann onderschept slim de pass. Reinmann speelt de bal door. Gehrts rent richting de bal. Gehrts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pieckenhagen rent richting de bal. Reinmann is nu in balbezit. Reinmann passt de bal zonder na te denken. Gehrts bereikt de bal nog maar net als eerste. Gehrts haalt uit met een fantastische trap. Kölbl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Inworp. Parkwächter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nata probeert naar een medespeler te passen. Hagemeister rent richting de bal. Hagemeister haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Feldtmann probeert naar een medespeler te passen. Gehrts is nu in balbezit. Mergener is nu in balbezit. Gehrts verovert de bal door een tackle van achteren. Gehrts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pieckenhagen is nu in balbezit. Pieckenhagen passt de bal in één keer door. Daar is Ihringer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willmer is nu in balbezit. Willmer geeft een hoge lob. Schmuck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellhörige Stiere 47%, Geheimnisvolle Artilleristen 53%.
Hellhörige Stiere - Geheimnisvolle Artilleristen 0:1