Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Königliche Lineale Cremige Katzen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Ruijter bereikt de bal nog maar net als eerste. Backenköhler verovert de bal door een tackle van achteren. Spitzley schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Backenköhler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rüger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Königliche Lineale - Cremige Katzen 0:1

5e minuut.
Naleppa met een sublieme pass. Gahrmann heeft problemen om de bal te vangen. Lagocki verovert de bal door een tackle van achteren. Lagocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Königliche Lineale - Cremige Katzen 0:2

17e minuut.
Spitzley rent richting de bal. Spitzley passt de bal zonder na te denken. Rüger probeert naar een medespeler te passen. Lagocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Freischmidt kopt de bal weg. Klungelig pakt Odonkor de bal. Lagocki is nu in balbezit. Lagocki schiet op doel. Berghausen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Backenköhler onderschept slim de pass. Ruijter verovert de bal door een tackle van achteren. Ruijter met een sublieme pass. Naleppa rent richting de bal. Naleppa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ruijter rent richting de bal. Backenköhler verovert de bal door een tackle van achteren. Backenköhler passt de bal in één keer door. Lagocki is nu in balbezit. Lagocki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Rüger met een sublieme pass. Rinat rent richting de bal. Rinat probeert naar een medespeler te passen. Lagocki is nu in balbezit. Lagocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Königliche Lineale - Cremige Katzen 0:3

32e minuut.
Hoppstetter met een sublieme pass. Gahrmann rent richting de bal. Freischmidt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Freischmidt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Königliche Lineale 60%, Cremige Katzen 40%.
Königliche Lineale - Cremige Katzen 0:3

68e minuut.
Baake is nu in balbezit. Baake passt de bal in één keer door. Backenköhler rent richting de bal. Backenköhler haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Groninger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spitzley rent richting de bal. Freischmidt is nu in balbezit. Ruijter onderschept slim de pass. Ruijter geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Naleppa is nu in balbezit. Naleppa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Königliche Lineale - Cremige Katzen 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Königliche Lineale 60%, Cremige Katzen 40%.
Königliche Lineale - Cremige Katzen 1:3