Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Pacers Abia Bullets
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


27e minuut.
Shakpoke geeft de bal voor. Nwoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwachukwu onderschept slim de pass. Agboola rent richting de bal. Nwoke met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Shorunmu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayegbeni met de inworp. Agboola rent richting de bal. Agboola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Agbim geeft een hoge lob. Inworp. Frimpong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agboola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Emigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onyeogu rent richting de bal. Onyeogu passt de bal zonder na te denken. Shakpoke is nu in balbezit. Shakpoke schiet op doel. Bankole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Uzoma trapt de bal weg van het doel. Aghahowa kopt de bal weg. Akabuogu rent richting de bal. Emigo verovert de bal door een tackle van achteren. Emigo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Pacers 37%, Abia Bullets 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fiery Pacers - Abia Bullets 0:0

46e minuut.
Agboola probeert naar een medespeler te passen. Nwachukwu rent richting de bal. Aghahowa is nu in balbezit. Nwachukwu onderschept slim de pass. Nwachukwu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Onyeogu rent richting de bal. Ekoku verovert de bal door een tackle van achteren. Ekoku passt de bal met de wreef. Nwachukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwachukwu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Pacers - Abia Bullets 1:0

62e minuut.
Akabuogu speelt de bal door. Frimpong is nu in balbezit. Frimpong geeft een lange en hoge pass. Nwachukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwachukwu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Pacers - Abia Bullets 2:0

72e minuut.
Agboola is nu in balbezit. Agboola geeft een lange en hoge pass. Shorunmu met een sublieme pass. Ekoku is nu in balbezit. Ekoku passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Pacers - Abia Bullets 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Pacers 46%, Abia Bullets 54%.
Fiery Pacers - Abia Bullets 3:0