Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zamfara Pacers Osun Knights
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Olabiyi is nu in balbezit. Salami verovert de bal door een tackle van achteren. Salami passt de bal in één keer door. Imagbudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Imagbudu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Gona raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nnaji komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Nnaji rent richting de bal. Agboola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola passt de bal in één keer door. Mecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamfara Pacers - Osun Knights 1:0

23e minuut.
Umar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lambert met de inworp. Esin rent richting de bal. Esin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Siasia is nu in balbezit. Siasia probeert naar een medespeler te passen. Olabiyi met een sublieme pass. Mecha is nu in balbezit. Mecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zamfara Pacers - Osun Knights 2:0

35e minuut.
Esin passt de bal in één keer door. Mecha rent richting de bal. Nwaneri controleert de bal met de borst. Mecha rent richting de bal. Mecha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamfara Pacers - Osun Knights 3:0

37e minuut.
Imagbudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola bereikt de bal nog maar net als eerste. Imagbudu verovert de bal door een tackle van achteren. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede schiet op doel. Ekwueme kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Imagbudu onderschept slim de pass. Olabiyi verovert de bal door een tackle van achteren. Olabiyi passt de bal in één keer door. Mecha is nu in balbezit. Mecha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamfara Pacers 40%, Osun Knights 60%.
Zamfara Pacers - Osun Knights 3:0

52e minuut.
Siasia met de inworp. Daar is Nnaji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nnaji geeft een hoge lob. Olomuyina rent richting de bal. Olomuyina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Siasia kan de bal niet met de borst controleren. Igweonu is nu in balbezit. Siasia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Siasia moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Siasia schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

75e minuut.
Nnaji rent richting de bal. Nnaji passt de bal in één keer door. Esin rent richting de bal. Mecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zamfara Pacers - Osun Knights 4:0

80e minuut.
Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola is nu in balbezit. Ebiede onderschept slim de pass. Imagbudu is nu in balbezit. Imagbudu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Umar passt de bal zonder na te denken. Moneke rent richting de bal. Mecha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mecha krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamfara Pacers 38%, Osun Knights 62%.
Zamfara Pacers - Osun Knights 4:0