Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abuja Hunters Roaring Shooters
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Abacha passt de bal in één keer door. Inworp. Garba met de inworp. Olabiyi rent richting de bal. Olabiyi geeft een hoge lob. Obiorah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Olabiyi passt de bal in één keer door. Okoduwa is nu in balbezit. Isah schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Isah krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Okoduwa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okoduwa met een snel genomen vrije trap. Yobo is nu in balbezit. Ayinde verovert de bal door een tackle van achteren. Ayinde schiet op doel. Obiorah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuja Hunters - Roaring Shooters 1:0

26e minuut.
Okoduwa met de inworp. Garba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garba passt de bal in één keer door. Ayinde is nu in balbezit. Ayinde schiet op doel. Obiorah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zeigbo is nu in balbezit. Zeigbo probeert naar een medespeler te passen. Oruma heeft problemen om de bal te vangen. Ayinde rent richting de bal. Ayinde draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Okoduwa rent richting de bal. Tyavkase onderschept slim de pass. Tyavkase passt de bal met de wreef. Iloenyosi rent richting de bal. Iloenyosi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuja Hunters 46%, Roaring Shooters 54%.
Abuja Hunters - Roaring Shooters 1:0

49e minuut.
Ohenhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohenhen geeft een lange en hoge pass. Amokachi kopt de bal weg. Iloenyosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloenyosi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Abuja Hunters - Roaring Shooters 1:1

52e minuut.
Garba speelt de bal door. Ayinde is nu in balbezit. Tyavkase rent richting de bal. Okoduwa onderschept slim de pass. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... Obiorah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Utaka rent richting de bal. Ayinde onderschept slim de pass. Ayinde passt de bal met de wreef. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuja Hunters - Roaring Shooters 2:1

70e minuut.
Utaka rent richting de bal. Okoduwa onderschept slim de pass. Ayinde is nu in balbezit. Ayinde draait met de bal, schiet en ... Obiorah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuja Hunters - Roaring Shooters 3:1

72e minuut.
Garba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oruma. Oruma krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Obiorah met een harde bal richting middenveld. Ezenwa kopt de bal weg. Sodje probeert de bal aan de voet te houden. Iloenyosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloenyosi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuja Hunters 34%, Roaring Shooters 66%.
Abuja Hunters - Roaring Shooters 3:1