Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benue Olympia Kebbi Princes
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Akinbiyi rent richting de bal. Elaho onderschept slim de pass. Ejiofor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Elaho raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Yobo neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Anikputa passt de bal met de wreef. Ayeni rent richting de bal. Ayeni passt de bal zonder na te denken. Mecha is nu in balbezit. Mecha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yobo onderschept slim de pass. Yobo passt de bal in één keer door. Elejiko rent richting de bal. Elejiko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Igwe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Shaaka probeert naar een medespeler te passen. Enyinnaya is nu in balbezit. Enyinnaya met een sublieme pass. Elejiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Elejiko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Yobo rent richting de bal. Elejiko rent richting de bal. Ezenwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Elejiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Elejiko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Enyinnaya onderschept slim de pass. Ezenwa verovert de bal door een tackle van achteren. Shaaka verovert de bal door een tackle van achteren. Yobo rent richting de bal. Yobo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benue Olympia 60%, Kebbi Princes 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Benue Olympia - Kebbi Princes 0:0

66e minuut.
Agoye kopt de bal weg. Okorie is nu in balbezit. Okorie met een sublieme pass. Mecha is nu in balbezit. Mecha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Enyinnaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyinnaya passt de bal met de wreef. Ezenwa is nu in balbezit. Elejiko verovert de bal door een tackle van achteren. Elejiko haalt uit met een fantastische trap. Igwe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benue Olympia - Kebbi Princes 0:1

77e minuut.
Edusei verovert de bal door een tackle van achteren. Edusei probeert naar een medespeler te passen. Mecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benue Olympia 60%, Kebbi Princes 40%.
Benue Olympia - Kebbi Princes 0:1