Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokoto Tigers Abia Bullets
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Martins passt de bal zonder na te denken. Ezoba rent richting de bal. Nwoke onderschept slim de pass. Kanu onderschept slim de pass. Kanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Ezenwa geeft een lange en hoge pass. Eliakwu geeft een lange en hoge pass. Ezenwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shakpoke is nu in balbezit. Shakpoke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Emigo onderschept slim de pass. Emigo passt de bal in één keer door. Shakpoke is nu in balbezit. Shakpoke draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Klungelig pakt Martins de bal. Onyeogu is nu in balbezit. Onyeogu speelt de bal door. Shakpoke rent richting de bal. Shakpoke schiet op doel. Keshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokoto Tigers - Abia Bullets 0:1

25e minuut.
Ahmed rent richting de bal. Onyeogu rent richting de bal. Onyeogu met een sublieme pass. Shakpoke is nu in balbezit. Shakpoke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Nwoke passt de bal in één keer door. Daar is Abbey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbey met een sublieme pass. Shakpoke rent richting de bal. Shakpoke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kanu is nu in balbezit. Kanu speelt de bal door. Ezoba is nu in balbezit. Ezoba haalt uit met een fantastische trap. Babangida probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sokoto Tigers - Abia Bullets 1:1

40e minuut.
Emigo is nu in balbezit. Gona bereikt de bal nog maar net als eerste. Gona geeft de bal voor. Nwoke rent richting de bal. Nwoke geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokoto Tigers 50%, Abia Bullets 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sokoto Tigers - Abia Bullets 1:1

54e minuut.
Nwoke is nu in balbezit. Nwoke passt de bal zonder na te denken. Emigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokoto Tigers - Abia Bullets 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokoto Tigers 58%, Abia Bullets 42%.
Sokoto Tigers - Abia Bullets 1:2