Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogun Guns Kebbi Princes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Yobo met een sublieme pass. Elaho rent richting de bal. Elaho speelt de bal door. Elejiko rent richting de bal. Elejiko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ajao is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elejiko. Ajao raakt geblesseerd tijdens het duel. Ajao zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Okoh rent richting de bal. Okoh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
West speelt de bal door. Okoh rent richting de bal. Ayeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoh onderschept slim de pass. Okoh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Okoh is nu in balbezit. Enyinnaya is nu in balbezit. Enyinnaya speelt de bal door. Okoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogun Guns 55%, Kebbi Princes 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ogun Guns - Kebbi Princes 0:0

46e minuut.
Ayeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayeni met een sublieme pass. Ayeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoh rent richting de bal. Okoh draait met de bal, schiet en ... Anosike bokst de bal weg.

48e minuut.
Ayeni geeft de bal voor. Inworp. West met de inworp. Ogunbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunbiyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ogun Guns - Kebbi Princes 1:0

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Ofodile de bal onder controle te krijgen. Elejiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Elejiko passt de bal in één keer door. Okoh heeft problemen om de bal te vangen. Okoh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Ofodile geeft een lange en hoge pass. Ayeni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babangida zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. West geeft een hoge lob. Anosike probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Enyinnaya verovert de bal door een tackle van achteren. Enyinnaya passt de bal met de wreef. Shaaka met een sublieme pass. Yobo is nu in balbezit. Yobo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Elaho onderschept slim de pass. Elaho geeft de bal voor. Daar is Enyinnaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayeni rent richting de bal. Ayeni draait met de bal, schiet en ... Paal!

66e minuut.
Shaaka is nu in balbezit. Ofodile verovert de bal door een tackle van achteren. Ofodile met een sublieme pass. Okoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogun Guns - Kebbi Princes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogun Guns 53%, Kebbi Princes 47%.
Ogun Guns - Kebbi Princes 2:0