Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bursts Benue Olympia
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Elejiko rent richting de bal. Elejiko geeft een hoge lob. Ejiofor heeft problemen om de bal te vangen. Chukwunyere rent richting de bal. Chukwunyere schiet op doel. Igwe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ezenwa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elejiko. Ezenwa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ezenwa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Etafia heeft problemen om de bal te vangen. Mecha is nu in balbezit. Mecha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bursts - Benue Olympia 0:1

38e minuut.
Okpara speelt de bal door. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju speelt de bal door. Chukwunyere bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwunyere schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bursts - Benue Olympia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bursts 40%, Benue Olympia 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bursts - Benue Olympia 1:1

47e minuut.
Ojebode passt de bal met de wreef. Elejiko is nu in balbezit. Elejiko passt de bal met de wreef. Chukwunyere bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwunyere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Adepoju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okorie is nu in balbezit. Okorie passt de bal met de wreef. Mecha is nu in balbezit. Mecha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Adepoju heeft problemen om de bal te vangen. Ojebode rent richting de bal. Ojebode speelt de bal door. Chukwunyere is nu in balbezit. Chukwunyere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bursts - Benue Olympia 2:1

74e minuut.
Ezoba rent richting de bal. Obafuso bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafuso geeft een hoge lob. Chukwunyere bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwunyere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bursts - Benue Olympia 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bursts 39%, Benue Olympia 61%.
FC Bursts - Benue Olympia 3:1