Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
good soccer fc Sokoto Tigers
352 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.1
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Enyiaku is nu in balbezit. Iloenyosi verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Olugbodi zijn tegenspeler op de grond. Olugbodi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Iloenyosi raakt geblesseerd tijdens het duel. Iloenyosi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dosu onderschept slim de pass. Dosu geeft een lange en hoge pass. Ishiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosu rent richting de bal. Dosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
good soccer fc - Sokoto Tigers 1:0

7e minuut.
Ezoba met een sublieme pass. Daar is Kanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dosu verovert de bal door een tackle van achteren. Dosu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Obiorah niet meer kan verder spelen. Ude komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Opabunmi rent richting de bal. Opabunmi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ijaya de bal. Kanu onderschept slim de pass. Kanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: good soccer fc 52%, Sokoto Tigers 48%.
good soccer fc - Sokoto Tigers 1:0

75e minuut.
Kanu heeft problemen om de bal te vangen. Ezoba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anosike. Anosike krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Martins passt de bal in één keer door. Kanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ijaya. Ijaya krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Kanu geeft een hoge lob. Doeltrap. Ude trapt de bal weg. Dosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloenyosi is nu in balbezit. Iloenyosi passt de bal in één keer door. Ishiaku is nu in balbezit. Ishiaku haalt uit met een fantastische trap. Keshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: good soccer fc 39%, Sokoto Tigers 61%.
good soccer fc - Sokoto Tigers 1:0