Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abia Bullets Easy FC
Normal Tactiek 451
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten adequate
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Ahmed is nu in balbezit. Ahmed passt de bal zonder na te denken. Emigo rent richting de bal. Olawaniyi verovert de bal door een tackle van achteren. Olawaniyi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Emigo passt de bal in één keer door. Ugbade rent richting de bal. Ugbade geeft een lange en hoge pass. Chukwunyere bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwunyere schiet op doel. Babangida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Isibor rent richting de bal. Isibor passt de bal met de wreef. Nwoke is nu in balbezit. Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayegbeni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ahmed onderschept slim de pass. Ahmed speelt de bal door. Frimpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Frimpong geeft een hoge lob. Ayegbeni springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abia Bullets - Easy FC 0:1

26e minuut.
Shorunmu heeft problemen om de bal te vangen. Ikebuahu rent richting de bal. Ikebuahu passt de bal met de wreef. Chukwunyere is nu in balbezit. Chukwunyere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abia Bullets - Easy FC 0:2

33e minuut.
Emigo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Obodo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abia Bullets 66%, Easy FC 34%.
Abia Bullets - Easy FC 0:2

51e minuut.
Datoru met de inworp. Nwoke is nu in balbezit. Ayegbeni verovert de bal door een tackle van achteren. Ayegbeni schiet op doel. Eliakwu kopt de bal weg. Babangida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Datoru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayegbeni heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Agbim ... Strafschop! Agbim krijgt een gele kaart. Ayegbeni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chukwunyere legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Abia Bullets - Easy FC 0:3

88e minuut.
Frimpong passt de bal met de wreef. Ayegbeni rent richting de bal. Ayegbeni passt de bal met de wreef. Chukwunyere is nu in balbezit. Chukwunyere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abia Bullets - Easy FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abia Bullets 45%, Easy FC 55%.
Abia Bullets - Easy FC 0:4