Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
korax fc Roaring Shooters
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Zeigbo rent richting de bal. Aminu verovert de bal door een tackle van achteren. Ezenwa probeert naar een medespeler te passen. Iloenyosi heeft problemen om de bal te vangen. Iloenyosi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Ekoku probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tyavkase is nu in balbezit. Ijoh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ijoh krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Adebola verovert de bal door een tackle van achteren. Adebola passt de bal zonder na te denken. Yobo is nu in balbezit. Obiku verovert de bal door een tackle van achteren. Obiku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
korax fc - Roaring Shooters 1:0

24e minuut.
Ola rent richting de bal. Isah onderschept slim de pass. Isah met een sublieme pass. Iloenyosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloenyosi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ezenwa is nu in balbezit. Ezenwa passt de bal met de wreef. Daar is Iloenyosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iloenyosi schiet op doel. Bale onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Aminu is nu in balbezit. Ezenwa onderschept slim de pass. Ezenwa passt de bal in één keer door. Iloenyosi rent richting de bal. Iloenyosi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ekoku onderschept slim de pass. Ekoku speelt de bal door. Obiku is nu in balbezit. Obiku schiet op doel. Obiorah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
korax fc - Roaring Shooters 2:0

36e minuut.
Oruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijoh met een sublieme pass. Obiku is nu in balbezit. Obiku haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korax fc 58%, Roaring Shooters 42%.
korax fc - Roaring Shooters 2:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nwobodo met een snelle inworp. Oruma is nu in balbezit. Ijoh onderschept slim de pass. Ijoh passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Isah bereikt de bal nog maar net als eerste. Isah geeft een hoge lob. Ola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ezenwa rent richting de bal. Ezenwa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Ezenwa rent richting de bal. Siasia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ezenwa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ezenwa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ola kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zeigbo neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nwordu probeert wanhopig de bal te grijpen. Iloenyosi is nu in balbezit. Iloenyosi draait met de bal, schiet en ... Nwordu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
korax fc - Roaring Shooters 2:1

66e minuut.
Bale passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oruma rent richting de bal. Oruma geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Iloenyosi is nu in balbezit. Bale verovert de bal door een tackle van achteren. Ezenwa onderschept slim de pass. Ezenwa draait met de bal, schiet en ... Nwordu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Obiorah trapt de bal weg van het doel. Tyavkase is nu in balbezit. Ijoh geeft de bal voor. Obiku heeft problemen om de bal te vangen. Obiku schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Aminu is nu in balbezit. Ezenwa is nu in balbezit. Ezenwa speelt de bal door. Iloenyosi is nu in balbezit. Iloenyosi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tyavkase met een sublieme pass. Oruma is nu in balbezit. Abacha met een sublieme pass. Iloenyosi is nu in balbezit. Iloenyosi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korax fc 64%, Roaring Shooters 36%.
korax fc - Roaring Shooters 2:1