Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benue Olympia chilwell fc
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Imagbudu rent richting de bal. Imagbudu passt de bal zonder na te denken. Obisesan rent richting de bal. Obisesan haalt uit met een fantastische trap. Igwe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Aghahowa geeft een hoge lob. Mecha rent richting de bal. Eliakwu onderschept slim de pass. Okorie onderschept slim de pass. Okorie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Mecha kopt de bal weg. Okorie is nu in balbezit. Okorie probeert naar een medespeler te passen. Mecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Eliakwu is nu in balbezit. Ezenwa rent richting de bal. Ezenwa passt de bal zonder na te denken. Obisesan rent richting de bal. Obisesan draait met de bal, schiet en ... Igwe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benue Olympia 49%, chilwell fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Benue Olympia - chilwell fc 0:0

55e minuut.
Aminu kan de bal niet met de borst controleren. Kaku geeft de bal voor. Obafuso controleert de bal met de borst. Obisesan is nu in balbezit. Obisesan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benue Olympia - chilwell fc 0:1

68e minuut.
Obafuso is nu in balbezit. Obafuso speelt de bal door. Okorie rent richting de bal. Okorie haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Monye de bal onder controle te krijgen. Osondu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ogbodudu heeft problemen om de bal te vangen. Okorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecha haalt uit met een fantastische trap. Monye probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Eliakwu de bal onder controle te krijgen. Imagbudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Imagbudu speelt de bal door. Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Benue Olympia - chilwell fc 0:2

85e minuut.
Ezenwa onderschept slim de pass. Ezenwa passt de bal met de wreef. Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benue Olympia - chilwell fc 0:3

88e minuut.
Ezenwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezenwa passt de bal in één keer door. Eliakwu heeft problemen om de bal te vangen. Okorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benue Olympia 46%, chilwell fc 54%.
Benue Olympia - chilwell fc 0:3