Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kebbi Princes Ebex United FC
Normal Tactiek 343
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Shaaka speelt de bal door. Akwuegbu is nu in balbezit. Akwuegbu speelt de bal door. Yobo is nu in balbezit. Yobo haalt uit met een fantastische trap. Amunike probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebbi Princes - Ebex United FC 1:0

6e minuut.
Shaaka probeert naar een medespeler te passen. Enyinnaya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omokoh. Omokoh krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Omokoh passt de bal met de wreef. Okoduwa is nu in balbezit. Ayeni begaat een overtreding. Ayeni krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Shakpoke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omokoh geeft een hoge lob. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ayeni de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kebbi Princes - Ebex United FC 1:1

19e minuut.
Elejiko is nu in balbezit. Olabiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabiyi passt de bal in één keer door. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kebbi Princes - Ebex United FC 2:1

21e minuut.
Layeni rent richting de bal. Layeni met een sublieme pass. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa schiet op doel. Anosike probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kebbi Princes - Ebex United FC 2:2

28e minuut.
Shakpoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Yobo verovert de bal door een tackle van achteren. Yobo met een sublieme pass. Ayeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayeni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kebbi Princes 48%, Ebex United FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kebbi Princes - Ebex United FC 2:2

58e minuut.
Obianika bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika geeft een hoge lob. Elejiko is nu in balbezit. Yobo rent richting de bal. Yobo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Akwuegbu speelt de bal door. Yobo rent richting de bal. Met opzet legt Choji zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Choji moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Choji schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Yobo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Yobo kan niet meer verder spelen. Obodo komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Ayeni is nu in balbezit. Ayeni speelt de bal door. Obodo is nu in balbezit. Obodo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayeni met een snelle inworp. Obodo is nu in balbezit. Obodo passt de bal zonder na te denken. Elejiko rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kebbi Princes 45%, Ebex United FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kebbi Princes - Ebex United FC 2:2