Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
good soccer fc Osun Knights
352 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Dosu is nu in balbezit. Dosu passt de bal in één keer door. Ishiaku is nu in balbezit. Ishiaku haalt uit met een fantastische trap. Umar probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Anosike verovert de bal door een tackle van achteren. Okechukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Okechukwu onderschept slim de pass. Okechukwu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
good soccer fc - Osun Knights 1:0

23e minuut.
Nwaneri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opabunmi met de inworp. Dosu rent richting de bal. Dosu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Opabunmi rent richting de bal. Salami rent richting de bal. Salami geeft een hoge lob. Ishiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiaku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Ijaya de bal onder controle te krijgen. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Anumnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede onderschept slim de pass. Ebiede schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: good soccer fc 52%, Osun Knights 48%.
good soccer fc - Osun Knights 1:0

81e minuut.
Anosike kopt de bal weg. Dosu rent richting de bal. Dosu probeert naar een medespeler te passen. Ishiaku heeft problemen om de bal te vangen. Ishiaku haalt uit met een fantastische trap. Oliseh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
good soccer fc - Osun Knights 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: good soccer fc 42%, Osun Knights 58%.
good soccer fc - Osun Knights 2:0