Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STARVIC C.F chilwell fc
433 Tactiek 433
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.6
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Ozurumba onderschept slim de pass. Imagbudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Imagbudu geeft een lange en hoge pass. Obisesan is nu in balbezit. Obisesan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Ikedia is nu in balbezit. Ikedia passt de bal met de wreef. Imagbudu rent richting de bal. Imagbudu heeft problemen om de bal te vangen. Imagbudu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Shittu kan de bal niet met de borst controleren. Okechukwu rent richting de bal. Okechukwu passt de bal in één keer door. Aminu is nu in balbezit. Aminu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Aminu is nu in balbezit. Ajao geeft de bal voor. Klungelig pakt Ekhosuehi de bal. Obisesan is nu in balbezit. Obisesan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Ajao passt de bal met de wreef. Omoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoh passt de bal met de wreef. Semitoje is nu in balbezit. Semitoje schiet op doel. Osondu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
STARVIC C.F - chilwell fc 1:0

40e minuut.
Eliakwu rent richting de bal. Omoh onderschept slim de pass. Omoh passt de bal in één keer door. Semitoje is nu in balbezit. Semitoje haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Shittu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shuaibu met de inworp. Akwuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akwuegbu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
STARVIC C.F - chilwell fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STARVIC C.F 55%, chilwell fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STARVIC C.F - chilwell fc 1:1

52e minuut.
Semitoje rent richting de bal. Eliakwu onderschept slim de pass. Eliakwu geeft de bal voor. Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abacha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Ikedia heeft problemen om de bal te vangen. Okpara is nu in balbezit. Okpara passt de bal zonder na te denken. Omoh is nu in balbezit. Omoh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Akwuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekhosuehi onderschept slim de pass. Ekhosuehi passt de bal in één keer door. Omoh heeft problemen om de bal te vangen. Omoh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kaku geeft een lange en hoge pass. Imagbudu is nu in balbezit. Imagbudu speelt de bal door. Obisesan rent richting de bal. Obisesan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STARVIC C.F - chilwell fc 1:2

75e minuut.
Aminu kan de bal niet met de borst controleren. Imagbudu is nu in balbezit. Imagbudu passt de bal in één keer door. Obisesan rent richting de bal. Obisesan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
STARVIC C.F - chilwell fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STARVIC C.F 57%, chilwell fc 43%.
STARVIC C.F - chilwell fc 1:3