Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chilwell fc Osun Knights
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Aminu probeert naar een medespeler te passen. Eliakwu rent richting de bal. Eliakwu met een sublieme pass. Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
chilwell fc - Osun Knights 1:0

22e minuut.
Ogbodudu onderschept slim de pass. Olomuyina bereikt de bal nog maar net als eerste. Olomuyina probeert naar een medespeler te passen. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede draait met de bal, schiet en ... Osondu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Ikedia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikedia geeft een hoge lob. Imagbudu is nu in balbezit. Imagbudu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chilwell fc 53%, Osun Knights 47%.
chilwell fc - Osun Knights 1:0

50e minuut.
Imagbudu rent richting de bal. Eliakwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliakwu passt de bal in één keer door. Obisesan rent richting de bal. Obisesan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chilwell fc - Osun Knights 2:0

51e minuut.
Salami verovert de bal door een tackle van achteren. Salami geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aminu met een snelle inworp. Imagbudu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Imagbudu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eliakwu is nu in balbezit. Eliakwu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Obisesan de bal. Obisesan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oliseh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ebiede verovert de bal door een tackle van achteren. Ebiede probeert naar een medespeler te passen. Imagbudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Imagbudu schiet op doel. Osondu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chilwell fc - Osun Knights 2:1

79e minuut.
Imagbudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Imagbudu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Umar de bal. Obisesan rent richting de bal. Obisesan schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Salami bereikt de bal nog maar net als eerste. Imagbudu onderschept slim de pass. Imagbudu geeft een hoge lob. Obisesan springt en kopt de bal. Oliseh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chilwell fc - Osun Knights 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chilwell fc 35%, Osun Knights 65%.
chilwell fc - Osun Knights 3:1