Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ebex United FC korax fc
343 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Ijoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijoh passt de bal in één keer door. Choji probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obiku rent richting de bal. Obiku schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Adebola passt de bal zonder na te denken. Ayeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayeni probeert naar een medespeler te passen. Layeni rent richting de bal. Layeni geeft een lange en hoge pass. Nwordu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebex United FC - korax fc 1:0

23e minuut.
Shakpoke verovert de bal door een tackle van achteren. Omokoh is nu in balbezit. Omokoh passt de bal met de wreef. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Ekhosuehi de bal. Ekhosuehi haalt uit met een fantastische trap. Nwordu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebex United FC - korax fc 2:0

29e minuut.
Ikeagu onderschept slim de pass. Ikeagu geeft een lange en hoge pass. Ekhosuehi kopt de bal weg. Layeni rent richting de bal. Layeni haalt uit met een fantastische trap. Nwordu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Siasia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Aminu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shakpoke met de inworp. Layeni rent richting de bal. Layeni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ola geeft een lange en hoge pass. Ijoh probeert naar een medespeler te passen. Obiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiku draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Layeni met een sublieme pass. Aminu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa verovert de bal door een tackle van achteren. Okoduwa schiet op doel. Bale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebex United FC - korax fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebex United FC 47%, korax fc 53%.
Ebex United FC - korax fc 3:0

50e minuut.
Ijoh schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ikeagu de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ekoku geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nwobodo controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Obiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebex United FC - korax fc 3:1

53e minuut.
Shakpoke met de inworp. Daar is Omokoh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omokoh probeert naar een medespeler te passen. Ekhosuehi rent richting de bal. Ekhosuehi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebex United FC - korax fc 4:1

57e minuut.
Adebola onderschept slim de pass. Adebola speelt de bal door. Daar is Obianika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ijoh is nu in balbezit. Ijoh passt de bal met de wreef. Amunike probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Ikeagu geeft een hoge lob. Ola is nu in balbezit. Ola geeft de bal voor. Ayeni rent richting de bal. Ayeni geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Okoduwa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kanu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ijoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijoh schiet op doel. Olabiyi probeert de bal met de borst te controleren. Obiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiku schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Amunike trapt de bal weg van het doel. Daar is Aminu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omokoh speelt de bal door. Klungelig pakt Kanu de bal. Kanu draait met de bal, schiet en ... Nwordu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Layeni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siasia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siasia krijgt een gele kaart. Kanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Omokoh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Kanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanu schiet op doel. Nwordu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebex United FC 62%, korax fc 38%.
Ebex United FC - korax fc 4:1