Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Dynamites Plateau Stars
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Udi onderschept slim de pass. Ezoba verovert de bal door een tackle van achteren. Ezoba met een sublieme pass. Emigo is nu in balbezit. Emigo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Olofinjana met de inworp. Ezoba rent richting de bal. Nwaneri begaat een overtreding. Ezoba roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ezoba kan niet meer verder spelen. Shuaibu komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Akinbiyi rent richting de bal. Ejide verovert de bal door een tackle van achteren. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide is nu in balbezit. Ejide draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Adepoju passt de bal zonder na te denken. Ejide rent richting de bal. Akinbiyi rent richting de bal. Ejide onderschept slim de pass. Ejide draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Okolosi onderschept slim de pass. Okolosi passt de bal zonder na te denken. Emigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Dynamites 49%, Plateau Stars 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glorious Dynamites - Plateau Stars 0:0

58e minuut.
Baita bereikt de bal nog maar net als eerste. Baita geeft een lange en hoge pass. Daar is Akinbiyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Okolosi rent richting de bal. Okolosi geeft een lange en hoge pass. Garba rent richting de bal. Emigo verovert de bal door een tackle van achteren. Emigo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Adepoju is nu in balbezit. Adepoju geeft de bal voor. Omokoh probeert de bal met de borst te controleren. Ejide rent richting de bal. Ejide draait met de bal, schiet en ... Inuwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Dynamites 43%, Plateau Stars 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glorious Dynamites - Plateau Stars 0:0