Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:24
  • Competitiewedstrijd: League IV 11
  • Stadion: Dasm Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1672
SC Bombs Flying Galaxy FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Okoh onderschept slim de pass. Okoh passt de bal zonder na te denken. Nwosu rent richting de bal. Nwosu haalt uit met een fantastische trap. Olasupo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Obidimalor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Opabunmi rent richting de bal. Opabunmi passt de bal met de wreef. Iheanacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Iheanacho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Folorunsho bereikt de bal nog maar net als eerste. Folorunsho met een sublieme pass. Iheanacho probeert naar een medespeler te passen. Iheanacho is nu in balbezit. Iheanacho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Bombs 53%, Flying Galaxy FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Bombs - Flying Galaxy FC 0:0

46e minuut.
Nwosu speelt de bal door. Odegbami met een sublieme pass. Okorie rent richting de bal. Iheanacho rent richting de bal. Iheanacho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Bombs - Flying Galaxy FC 1:0

51e minuut.
Iheanacho rent richting de bal. Iheanacho passt de bal zonder na te denken. Iheanacho is nu in balbezit. Iheanacho haalt uit met een fantastische trap. Adiele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Bombs - Flying Galaxy FC 2:0

54e minuut.
Iyodo met een sublieme pass. Iheanacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Iheanacho speelt de bal door. Iheanacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Iheanacho schiet op doel. Adiele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Bombs - Flying Galaxy FC 3:0

67e minuut.
Olufemi passt de bal zonder na te denken. Iheanacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Iheanacho met een sublieme pass. Iheanacho rent richting de bal. Iheanacho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Adamu verovert de bal door een tackle van achteren. Adamu probeert naar een medespeler te passen. Iheanacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Iheanacho schiet op doel. Na een snelle pass probeert Okorie de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Aiyenugba verovert de bal door een tackle van achteren. Nwosu verovert de bal door een tackle van achteren. Okoh rent richting de bal. Nwosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwosu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Bombs 47%, Flying Galaxy FC 53%.
SC Bombs - Flying Galaxy FC 3:0