Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benue Cheetahs Glorious United
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Omagufi trapt de bal weg van het doel. Okechukwu kopt de bal weg. Kondaponi heeft problemen om de bal te vangen. Udenkwor is nu in balbezit. Udenkwor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Opabunmi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ayegbeni de bal. Ayegbeni draait met de bal, schiet en ... Odegbami kopt de bal weg. Ohenhen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ohenhen met de inworp. Klungelig pakt Ovie de bal. Ovie draait met de bal, schiet en ... Oliha onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Olawaniyi trapt de bal weg. Klungelig pakt Anikputa de bal. Udenkwor is nu in balbezit. Udenkwor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Emedosi met een sublieme pass. Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Shola passt de bal in één keer door. Udenkwor rent richting de bal. Udenkwor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benue Cheetahs 49%, Glorious United 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Benue Cheetahs - Glorious United 0:0

67e minuut.
Opabunmi passt de bal met de wreef. Akanji is nu in balbezit. Akanji passt de bal in één keer door. Udenkwor bereikt de bal nog maar net als eerste. Udenkwor schiet op doel. Omagufi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Ovie kopt de bal weg. Daar is Ohenhen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohenhen probeert naar een medespeler te passen. Ugbade rent richting de bal. Ugbade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Adeshina kopt de bal weg. Shola is nu in balbezit. Shola passt de bal in één keer door. Udenkwor rent richting de bal. Udenkwor draait met de bal, schiet en ... Omagufi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benue Cheetahs 58%, Glorious United 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Benue Cheetahs - Glorious United 0:0