Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flying Galaxy FC Plateau Stars
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Akinbiyi is nu in balbezit. Shittu is nu in balbezit. Akinbiyi begaat een overtreding. Akinbiyi krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Okoro kopt de bal weg. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie begaat een overtreding. Shuaibu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Emigo wilt de vrije trap nemen. Adiele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Emigo heeft problemen om de bal te vangen. Osagie rent richting de bal. Emigo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Emigo krijgt een gele kaart. Osagie raakt geblesseerd tijdens het duel. Osagie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nwosu is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying Galaxy FC 59%, Plateau Stars 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flying Galaxy FC - Plateau Stars 0:0

49e minuut.
Inuwa met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iyodo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okoh is nu in balbezit. Okoh geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Okoh rent richting de bal. Okoduwa verovert de bal door een tackle van achteren. Okoduwa probeert naar een medespeler te passen. Emigo is nu in balbezit. Emigo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Okorie is nu in balbezit. Shuaibu onderschept slim de pass. Shuaibu met een sublieme pass. Emigo is nu in balbezit. Emigo schiet op doel. Adiele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Nwosu verovert de bal door een tackle van achteren. Okoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa begaat een overtreding. Okoduwa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying Galaxy FC 58%, Plateau Stars 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flying Galaxy FC - Plateau Stars 0:0