Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:24
  • Competitiewedstrijd: League IV 11
  • Stadion: Dasm Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2009
SC Bombs Glorious Dynamites
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Folorunsho verovert de bal door een tackle van achteren. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Bombs - Glorious Dynamites 0:1

5e minuut.
Opabunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Opabunmi geeft een hoge lob. Daar is Ahmed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iheanacho is nu in balbezit. Iheanacho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Garba geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adamu met een snelle inworp. Iheanacho is nu in balbezit. Iheanacho geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Olufemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olufemi geeft de bal voor. Udi probeert de bal aan de voet te houden. Iheanacho is nu in balbezit. Iheanacho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Folorunsho met een sublieme pass. Iheanacho is nu in balbezit. Iheanacho probeert naar een medespeler te passen. Iheanacho rent richting de bal. Iheanacho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Ohaegbu passt de bal in één keer door. Ahmed is nu in balbezit. Iheanacho begaat een overtreding. Iheanacho krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ohaegbu met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olufemi met de inworp. Opabunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Opabunmi geeft de bal voor. Garba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Opabunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Opabunmi geeft een lange en hoge pass. Iheanacho controleert de bal met de borst. Adamu rent richting de bal. Adamu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Opabunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Opabunmi geeft de bal voor. Osondu kan de bal niet met de borst controleren. Osondu probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ahmed de bal onder controle te krijgen. Garba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Obiorah heeft problemen om de bal te vangen. Opabunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiorah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obiorah krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Bombs 43%, Glorious Dynamites 57%.
SC Bombs - Glorious Dynamites 0:1

51e minuut.
Olasupo trapt de bal weg van het doel. Iheanacho kopt de bal weg. Daar is Garba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iheanacho is nu in balbezit. Iheanacho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Opabunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Opabunmi met een sublieme pass. Iheanacho is nu in balbezit. Iheanacho haalt uit met een fantastische trap. Garba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Bombs - Glorious Dynamites 1:1

60e minuut.
Ejide speelt de bal door. Klungelig pakt Adepoju de bal. Iheanacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Iheanacho draait met de bal, schiet en ... Garba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Doeltrap. Garba trapt de bal weg van het doel. Aiyenugba kopt de bal weg. Opabunmi is nu in balbezit. Opabunmi geeft een hoge lob. Garba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Adepoju is nu in balbezit. Olufemi onderschept slim de pass. Ejide onderschept slim de pass. Ejide schiet op doel. Olasupo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Bombs - Glorious Dynamites 1:2

77e minuut.
Olufemi rent richting de bal. Olufemi geeft een lange en hoge pass. Adamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamu geeft de bal voor. Iheanacho krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Garba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Opabunmi de bal onder controle te krijgen. Nwaneri rent richting de bal. Nwaneri probeert naar een medespeler te passen. Obiorah rent richting de bal. Obiorah geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Bombs 52%, Glorious Dynamites 48%.
SC Bombs - Glorious Dynamites 1:2