Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kano Connection Kebbi Waves
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


15e minuut.
Kaku is nu in balbezit. Okolosi rent richting de bal. Anumnu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anumnu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

31e minuut.
Okunowo speelt de bal door. Oretan is nu in balbezit. Oretan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aghahowa de bal. Aghahowa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kano Connection - Kebbi Waves 1:0

40e minuut.
Okocha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Akpoborie komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Kaku is nu in balbezit. Babayaro verovert de bal door een tackle van achteren. Babayaro passt de bal in één keer door. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa haalt uit met een fantastische trap. Ajaero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kano Connection 57%, Kebbi Waves 43%.
Kano Connection - Kebbi Waves 1:0

69e minuut.
Ofodile probeert naar een medespeler te passen. Nnaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aghahowa krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Akpoborie met de inworp. West bereikt de bal nog maar net als eerste. West geeft de bal voor. Kaku is nu in balbezit. Kaku draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Babayaro geeft een hoge lob. Zeigbo rent richting de bal. Oretan is nu in balbezit. Zeigbo onderschept slim de pass. Zeigbo draait met de bal, schiet en ... Ejide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Ejide trapt de bal weg. Inworp. Nnaji met een snelle inworp. Okunowo rent richting de bal. Okunowo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ejide werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Zeigbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeigbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kano Connection - Kebbi Waves 1:1

88e minuut.
Ozurumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi is nu in balbezit. Aghahowa rent richting de bal. Aghahowa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kano Connection 62%, Kebbi Waves 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kano Connection - Kebbi Waves 1:1