Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kano Dynamites Flying United
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Sodje geeft een hoge lob. Kaku heeft problemen om de bal te vangen. Sodje maakt een afschuwelijke overtreding. Sodje krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Ola is nu in balbezit. Chibueze is nu in balbezit. Met opzet legt Ola zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ola moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ola schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

41e minuut.
Chibueze is nu in balbezit. Chibueze passt de bal in één keer door. Emedosi rent richting de bal. Emedosi schiet op doel. Nwanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kano Dynamites - Flying United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kano Dynamites 43%, Flying United 57%.
Kano Dynamites - Flying United 1:0

64e minuut.
Chibueze rent richting de bal. Chibueze probeert naar een medespeler te passen. Emedosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Emedosi schiet op doel. Daar is Anonam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kano Dynamites 45%, Flying United 55%.
Kano Dynamites - Flying United 1:0