Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flying United Kano Connection
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi is nu in balbezit. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi rent richting de bal. Okolosi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Okocha rent richting de bal. Oretan onderschept slim de pass. Babayaro is nu in balbezit. Obianika onderschept slim de pass. Obianika schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Oretan rent richting de bal. Adebola onderschept slim de pass. Adebola met een sublieme pass. Aghahowa is nu in balbezit. Aghahowa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Adebola verovert de bal door een tackle van achteren. Okocha rent richting de bal. Okocha passt de bal in één keer door. Obodo rent richting de bal. Obodo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying United 52%, Kano Connection 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flying United - Kano Connection 0:0

50e minuut.
Daar is Obodo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Obodo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obodo krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Babayaro probeert naar een medespeler te passen. Okolosi is nu in balbezit. Okolosi passt de bal in één keer door. Aghahowa is nu in balbezit. Aghahowa schiet op doel. Nwanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying United - Kano Connection 0:1

56e minuut.
Emedosi verovert de bal door een tackle van achteren. Emedosi speelt de bal door. Daar is Ojirika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obianika is nu in balbezit. Obianika draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Wahab geeft de bal voor. Inworp. Obianika zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Adebola is nu in balbezit. Okolosi rent richting de bal. Okolosi passt de bal met de wreef. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa schiet op doel. Nwanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Klungelig pakt Oretan de bal. Adebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Adebola met een sublieme pass. Obodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obodo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Babayaro speelt de bal door. Aghahowa is nu in balbezit. Sodje legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aghahowa raakt geblesseerd tijdens het duel. Okolosi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying United - Kano Connection 0:2

82e minuut.
Okolosi rent richting de bal. Okolosi met een sublieme pass. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa haalt uit met een fantastische trap. Asechemie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying United 42%, Kano Connection 58%.
Flying United - Kano Connection 0:2