Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious United Ilex United
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 25.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Opabunmi rent richting de bal. Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwunyere begaat een overtreding. Chukwunyere krijgt een gele kaart. Shola wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Shola kan niet meer verder spelen. Okonkwo komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Onyeogu onderschept slim de pass. Onyeogu passt de bal zonder na te denken. Chibueze geeft een hoge lob. Dombraye krijgt zijn hoofd ertegen. Odiye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Opabunmi speelt de bal door. Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Udenkwor is nu in balbezit. Okonkwo is nu in balbezit. Okonkwo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dombraye passt de bal in één keer door. Okechukwu rent richting de bal. Odegbami legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okechukwu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agboola zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious United - Ilex United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious United 56%, Ilex United 44%.
Glorious United - Ilex United 0:1

68e minuut.
Okechukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okechukwu geeft een lange en hoge pass. Enyeama kopt de bal weg. Udenkwor bereikt de bal nog maar net als eerste. Udenkwor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Gona geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agu met de inworp. Chibueze controleert de bal met de borst. Chibueze geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Agboola rent richting de bal. Agboola probeert naar een medespeler te passen. Dombraye bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombraye schiet op doel. Odiye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious United - Ilex United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious United 46%, Ilex United 54%.
Glorious United - Ilex United 0:2