Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jigawa Tigers Kano Connection
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Iroha trapt de bal weg van het doel. Shorunmu kopt de bal weg. Ayegbeni heeft problemen om de bal te vangen. Ayegbeni haalt uit met een fantastische trap. Shola kopt de bal weg. Ejide probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Shola heeft problemen om de bal te vangen. Babayaro is nu in balbezit. Babayaro probeert naar een medespeler te passen. Aghahowa is nu in balbezit. Aghahowa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Tigers - Kano Connection 0:1

24e minuut.
Oretan geeft een hoge lob. Igbinadolor is nu in balbezit. Igbinadolor met een sublieme pass. Nnaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Nnaji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jigawa Tigers - Kano Connection 1:1

35e minuut.
Agbonavbare is nu in balbezit. Ojirika verovert de bal door een tackle van achteren. Nwordu probeert naar een medespeler te passen. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa draait met de bal, schiet en ... Iroha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Iroha niet meer kan verder spelen. Inuwa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Tigers 48%, Kano Connection 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jigawa Tigers - Kano Connection 1:1

52e minuut.
Igbinadolor is nu in balbezit. Ofodile verovert de bal door een tackle van achteren. Frimpong rent richting de bal. Frimpong geeft de bal voor. Oretan kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Agbonavbare geeft de bal voor. Ayegbeni kopt de bal weg. Shola rent richting de bal. Nnaji onderschept slim de pass. Nnaji haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Nwordu is nu in balbezit. Nwordu geeft een hoge lob. Igbinadolor speelt de bal door. Nnaji rent richting de bal. Nnaji draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Inuwa met een harde bal richting middenveld. Babayaro kopt de bal weg. Aghahowa is nu in balbezit. Okolosi rent richting de bal. Okolosi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ojirika bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojirika geeft de bal voor. Aghahowa kopt de bal weg. Ofodile is nu in balbezit. Ofodile draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Tigers 50%, Kano Connection 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jigawa Tigers - Kano Connection 1:1