Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flying Galaxy FC Kano Connection
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Okolosi onderschept slim de pass. Okolosi geeft een hoge lob. Okorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa verovert de bal door een tackle van achteren. Aghahowa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Adiele met een harde bal richting middenveld. Nwordu rent richting de bal. Olomuyina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwordu onderschept slim de pass. Nwordu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Osagie is nu in balbezit. Okoh rent richting de bal. Okoh passt de bal in één keer door. Nwosu is nu in balbezit. Nwosu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Mbong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Nwordu de bal. Nwordu geeft de bal voor. Aghahowa maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Shittu de bal onder controle te krijgen. Adiele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Okoh verovert de bal door een tackle van achteren. Okoh passt de bal zonder na te denken. Nwosu is nu in balbezit. Nwosu haalt uit met een fantastische trap. Ejide werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Galaxy FC - Kano Connection 1:0

42e minuut.
Okolosi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Shittu de bal onder controle te krijgen. Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa verovert de bal door een tackle van achteren. Aghahowa draait met de bal, schiet en ... Adiele bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying Galaxy FC 50%, Kano Connection 50%.
Flying Galaxy FC - Kano Connection 1:0

47e minuut.
Iyodo rent richting de bal. Ojirika is nu in balbezit. Ojirika geeft de bal voor. Iyodo is nu in balbezit. Iyodo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Obidimalor geeft de bal voor. Inworp. Oretan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nwordu rent richting de bal. Nwordu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Flying Galaxy FC - Kano Connection 1:1

57e minuut.
Klungelig pakt Okoh de bal. Nwosu rent richting de bal. Nwosu speelt de bal door. Okoh rent richting de bal. Okoh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Babayaro verovert de bal door een tackle van achteren. Osagie onderschept slim de pass. Osagie passt de bal in één keer door. Nwosu rent richting de bal. Nwosu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Babayaro rent richting de bal. Okoh is nu in balbezit. Okoh probeert naar een medespeler te passen. Nwosu rent richting de bal. Nwosu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Odegbami is nu in balbezit. Odegbami passt de bal met de wreef. Nwosu is nu in balbezit. Nwosu schiet op doel. Ejide probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Galaxy FC - Kano Connection 2:1

83e minuut.
Daar is Oretan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okolosi rent richting de bal. Okolosi met een sublieme pass. Klungelig pakt Aghahowa de bal. Aghahowa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Flying Galaxy FC - Kano Connection 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying Galaxy FC 36%, Kano Connection 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flying Galaxy FC - Kano Connection 2:2