Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ilex United Flying United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Anonam geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chibueze met een snelle inworp. Agboola probeert de bal met de borst te controleren. Agboola geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ola geeft een lange en hoge pass. Okocha is nu in balbezit. Okocha schiet op doel. Akinbiyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ilex United - Flying United 0:1

12e minuut.
Adebola heeft problemen om de bal te vangen. Adebola geeft de bal voor. Ola kopt de bal weg. Obodo rent richting de bal. Obodo haalt uit met een fantastische trap. Akinbiyi bokst de bal weg.

17e minuut.
Chukwunyere heeft problemen om de bal te vangen. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha met een sublieme pass. Obodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obodo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Chukwunyere met een sublieme pass. Onyeogu is nu in balbezit. Onyeogu met een sublieme pass. Chibueze rent richting de bal. Chibueze geeft een hoge lob. Nwanu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Onyeogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obodo onderschept slim de pass. Okocha rent richting de bal. Obodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obodo haalt uit met een fantastische trap. Akinbiyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ilex United 42%, Flying United 58%.
Ilex United - Flying United 0:1

55e minuut.
Ola geeft de bal voor. Inworp. Agu met een snelle inworp. Chibueze is nu in balbezit. Chibueze geeft een hoge lob. Nwanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Ola verovert de bal door een tackle van achteren. Ola geeft de bal voor. Adeshina kopt de bal weg. Okocha is nu in balbezit. Okocha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sodje geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okechukwu met een snelle inworp. Agboola is nu in balbezit. Agboola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Chukwunyere rent richting de bal. Chukwunyere passt de bal met de wreef. Daar is Dombraye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chukwunyere bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwunyere geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ilex United 40%, Flying United 60%.
Ilex United - Flying United 0:1