Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fighters Bayelsa Hobbits
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


16e minuut.
Ikedia is nu in balbezit. Elaho onderschept slim de pass. Elaho probeert naar een medespeler te passen. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Bayelsa Hobbits 0:1

16e minuut.
Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku passt de bal zonder na te denken. Ugali is nu in balbezit. Ugali schiet op doel. Ayegbeni kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kaku onderschept slim de pass. Kaku speelt de bal door. Oliseh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku verovert de bal door een tackle van achteren. Kaku haalt uit met een fantastische trap. Musa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Klungelig pakt Akabuogu de bal. Ige is nu in balbezit. Ige passt de bal zonder na te denken. Ugali rent richting de bal. Ugali geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Elaho is nu in balbezit. Elaho geeft de bal voor. Klungelig pakt Ejike de bal. Ogungbure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogungbure schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Nwankwo is nu in balbezit. Nwankwo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Okemiri de bal. Agbo is nu in balbezit. Agbo draait met de bal, schiet en ... Ohaegbu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Fighters - Bayelsa Hobbits 1:1

42e minuut.
Ozuah geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nwoke met een snelle inworp. Agbo rent richting de bal. Agbo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fighters 50%, Bayelsa Hobbits 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Fighters - Bayelsa Hobbits 1:1

68e minuut.
Agbo is nu in balbezit. Agbo passt de bal in één keer door. Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogungbure verovert de bal door een tackle van achteren. Ogungbure draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ayegbeni geeft een hoge lob. Akabuogu kopt de bal weg. Daar is Elaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ikedia is nu in balbezit. Ikedia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Musa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Bayelsa Hobbits 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fighters 59%, Bayelsa Hobbits 41%.
FC Fighters - Bayelsa Hobbits 1:2