Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ekiti Warriors SC Eagles
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Adinachukwu trapt de bal weg van het doel. Okeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Okeke probeert naar een medespeler te passen. Okorie is nu in balbezit. Okorie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekiti Warriors - SC Eagles 1:0

6e minuut.
Keshi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dozie komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Igbinadolor geeft de bal voor. Dozie is nu in balbezit. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozie verovert de bal door een tackle van achteren. Dozie haalt uit met een fantastische trap. Adinachukwu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Umar probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adebola met de inworp. Klungelig pakt Wahab de bal. Wahab geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Okeke kopt de bal weg. Okorie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adebola. Adebola krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Umar rent richting de bal. Wahab verovert de bal door een tackle van achteren. Wahab speelt de bal door. Agbim is nu in balbezit. Agbim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Wahab geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salami de bal. Salami probeert naar een medespeler te passen. Agbim rent richting de bal. Agbim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ekiti Warriors - SC Eagles 1:1

38e minuut.
Okeke met een sublieme pass. Osondu is nu in balbezit. Teberen begaat een overtreding. Teberen krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Teberen passt de bal met de wreef. Agbim bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekini onderschept slim de pass. Dozie onderschept slim de pass. Dozie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Babangida verovert de bal door een tackle van achteren. Okeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Adebola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adebola krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekiti Warriors 58%, SC Eagles 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ekiti Warriors - SC Eagles 1:1

57e minuut.
Doeltrap. Igbinadolor met een harde bal richting middenveld. Owubokiri kopt de bal weg. Osondu rent richting de bal. Osondu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ihebulu onderschept slim de pass. Okeke onderschept slim de pass. Okeke speelt de bal door. Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekiti Warriors - SC Eagles 2:1

90e minuut.
Okeke speelt de bal door. Babangida geeft een hoge lob. Klungelig pakt Igbinadolor de bal. Okeke rent richting de bal. Okeke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekiti Warriors 41%, SC Eagles 59%.
Ekiti Warriors - SC Eagles 2:1