Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Galaxy FC Niger Lads
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.6 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Sunday rent richting de bal. Sunday speelt de bal door. Onyeogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyeogu draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Keshi de bal. Madu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Ayeni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ogunsoto rent richting de bal. Ogunsoto passt de bal met de wreef. Famewo bereikt de bal nog maar net als eerste. Famewo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sylvester speelt de bal door. Dombraye rent richting de bal. Dombraye met een sublieme pass. Onyeogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyeogu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Galaxy FC - Niger Lads 0:1

35e minuut.
Okereke speelt de bal door. Iloenyosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloenyosi geeft een hoge lob. Onyeogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyeogu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Galaxy FC - Niger Lads 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Galaxy FC 53%, Niger Lads 47%.
Fierce Galaxy FC - Niger Lads 0:2

59e minuut.
Inworp. Sunday met de inworp. Dombraye is nu in balbezit. Dombraye haalt uit met een fantastische trap. Madu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Galaxy FC - Niger Lads 0:3

66e minuut.
Dombraye rent richting de bal. Kala Otaji verovert de bal door een tackle van achteren. Kala Otaji speelt de bal door. Nwanna rent richting de bal. Nwanna schiet op doel. Umukoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Galaxy FC - Niger Lads 1:3

74e minuut.
Okechukwu geeft een lange en hoge pass. Keshi rent richting de bal. Onyeogu begaat een overtreding. Onyeogu krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Ayeni probeert naar een medespeler te passen. Iloenyosi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ogunsoto. Ogunsoto krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Nwordu geeft een lange en hoge pass. Okereke rent richting de bal. Okereke probeert naar een medespeler te passen. Onyeogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyeogu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Galaxy FC - Niger Lads 1:4

82e minuut.
Inworp. Ogunsoto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iloenyosi rent richting de bal. Famewo bereikt de bal nog maar net als eerste. Famewo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Dombraye bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyeogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombraye bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyeogu rent richting de bal. Onyeogu schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Galaxy FC 65%, Niger Lads 35%.
Fierce Galaxy FC - Niger Lads 1:4