Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bursts Sokoto Lions
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Onyedika geeft de bal voor. Keshi kopt de bal weg. Makinwa met een sublieme pass. Elaho rent richting de bal. Elaho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Madu geeft een hoge lob. Esin rent richting de bal. Esin probeert naar een medespeler te passen. Onyedika rent richting de bal. Onyedika haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Babalade geeft een lange en hoge pass. Madu kopt de bal weg. Daar is Ekwueme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bursts - Sokoto Lions 0:1

35e minuut.
Amunike raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Okoduwa komt het veld opgelopen. Isibor met de inworp. Onyedika heeft problemen om de bal te vangen. Onyedika haalt uit met een fantastische trap. Emedosi bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Okoduwa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ekwueme rent richting de bal. Okoduwa onderschept slim de pass. Okoduwa passt de bal in één keer door. Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Ovie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovie speelt de bal door. Okunowo is nu in balbezit. Onyedika bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyedika schiet op doel. Emedosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Opabunmi met een snelle inworp. Ekwueme rent richting de bal. Ekwueme probeert naar een medespeler te passen. Elaho rent richting de bal. Elaho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ovie is nu in balbezit. Makinwa verovert de bal door een tackle van achteren. Makinwa probeert naar een medespeler te passen. Elaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Elaho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bursts - Sokoto Lions 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bursts 56%, Sokoto Lions 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bursts - Sokoto Lions 1:1

47e minuut.
Esin passt de bal zonder na te denken. Onyedika is nu in balbezit. Onyedika probeert naar een medespeler te passen. Okunowo rent richting de bal. Okunowo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Isibor is nu in balbezit. Isibor passt de bal in één keer door. Okunowo is nu in balbezit. Onyedika bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyedika draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bursts - Sokoto Lions 1:2

55e minuut.
Onyedika rent richting de bal. Elaho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Onyedika is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ovie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ileagu rent richting de bal. Okunowo verovert de bal door een tackle van achteren. Okunowo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Isibor speelt de bal door. Onyedika bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyedika passt de bal met de wreef. Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Onyedika rent richting de bal. Onyedika passt de bal in één keer door. Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bursts - Sokoto Lions 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bursts 70%, Sokoto Lions 30%.
FC Bursts - Sokoto Lions 1:3