Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ekiti Cheetahs Kaduna Knights
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Egere bereikt de bal nog maar net als eerste. Famewo rent richting de bal. Famewo met een sublieme pass. Okoronkwo is nu in balbezit. Okoronkwo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

5e minuut.
Emenalo geeft een hoge lob. Adamu is nu in balbezit. Egere begaat een overtreding. Egere krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Adamu geeft een lange en hoge pass. Nwoke geeft een lange en hoge pass. Otiji rent richting de bal. Otiji haalt uit met een fantastische trap. Olawaniyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekiti Cheetahs - Kaduna Knights 0:1

16e minuut.
Iheanacho verovert de bal door een tackle van achteren. Iheanacho passt de bal in één keer door. Ezoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Doda onderschept slim de pass. Doda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doda heeft problemen om de bal te vangen. Doda passt de bal met de wreef. Ezoba met een sublieme pass. Ovie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Agunbiade rent richting de bal. Doda rent richting de bal. Doda speelt de bal door. Ovie is nu in balbezit. Ovie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Salahudeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahudeen met een sublieme pass. Eguavoen is nu in balbezit. Famewo onderschept slim de pass. Famewo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekiti Cheetahs 60%, Kaduna Knights 40%.
Ekiti Cheetahs - Kaduna Knights 0:1

75e minuut.
Ovie heeft problemen om de bal te vangen. Doda rent richting de bal. Lawal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lawal krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Agunbiade is nu in balbezit. Agunbiade geeft de bal voor. Klungelig pakt Nwoke de bal. Okoronkwo rent richting de bal. Okoronkwo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lawal controleert de bal met de borst. Udeze verovert de bal door een tackle van achteren. Udeze passt de bal zonder na te denken. Doda is nu in balbezit. Doda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lawal passt de bal met de wreef. Salahudeen is nu in balbezit. Salahudeen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Okoronkwo de bal. Okoronkwo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekiti Cheetahs 44%, Kaduna Knights 56%.
Ekiti Cheetahs - Kaduna Knights 0:1