Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Galaxy FC Ekiti Warriors
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Isah bereikt de bal nog maar net als eerste. Isah passt de bal zonder na te denken. Nwanna rent richting de bal. Nwanna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Umar heeft problemen om de bal te vangen. Nwanna rent richting de bal. Nwanna passt de bal met de wreef. Ogunsoto is nu in balbezit. Ogunsoto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Babangida met een snelle inworp. Okpara heeft problemen om de bal te vangen. Okpara geeft de bal voor. Owubokiri is nu in balbezit. Owubokiri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Galaxy FC - Ekiti Warriors 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Galaxy FC 61%, Ekiti Warriors 39%.
Fierce Galaxy FC - Ekiti Warriors 0:1

49e minuut.
Madu geeft de bal voor. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Isah begaat een overtreding. Isah krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Umar rent richting de bal. Famewo rent richting de bal. Nwanna is nu in balbezit. Nwanna haalt uit met een fantastische trap. Adinachukwu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fierce Galaxy FC - Ekiti Warriors 1:1

81e minuut.
Owubokiri probeert naar een medespeler te passen. Okeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayeni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ayeni krijgt een gele kaart. Okeke raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Owubokiri neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Keshi geeft een hoge lob. Inworp. Okpara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Okeke geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Galaxy FC 45%, Ekiti Warriors 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Galaxy FC - Ekiti Warriors 1:1