Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taraba Flamingoes Kogi Bombs
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Akinsehinde passt de bal met de wreef. Ogunsoto is nu in balbezit. Ogunsoto passt de bal in één keer door. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Taraba Flamingoes - Kogi Bombs 0:1

4e minuut.
Yekini is nu in balbezit. Sunday onderschept slim de pass. Sunday geeft een lange en hoge pass. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Akinbiyi met een harde bal richting middenveld. Yekini kopt de bal weg. Salahudeen rent richting de bal. Salahudeen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taraba Flamingoes - Kogi Bombs 1:1

20e minuut.
Iloenyosi probeert de bal aan de voet te houden. Ogunsoto speelt de bal door. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo haalt uit met een fantastische trap. Akinsehinde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akinbiyi bokst de bal weg.

39e minuut.
Gabriel is nu in balbezit. Kaku rent richting de bal. Gabriel rent richting de bal. Gabriel haalt uit met een fantastische trap. Agbo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ogunsoto passt de bal met de wreef. Omodiagbe geeft een hoge lob. Akinsehinde rent richting de bal. Agbo verovert de bal door een tackle van achteren. Agbo schiet op doel. Akinbiyi bokst de bal weg.

45e minuut.
Salahudeen geeft een lange en hoge pass. Iloenyosi rent richting de bal. Odiye begaat een overtreding. Odiye krijgt een gele kaart. Iloenyosi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iloenyosi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ojigwe bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taraba Flamingoes 69%, Kogi Bombs 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taraba Flamingoes - Kogi Bombs 1:1

60e minuut.
Yekini geeft de bal voor. Odiye kopt de bal weg. Akinsehinde rent richting de bal. Gabriel verovert de bal door een tackle van achteren. Gabriel draait met de bal, schiet en ... Paal! Akinbiyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Taraba Flamingoes - Kogi Bombs 1:2

61e minuut.
Klungelig pakt Adamu de bal. Agbo is nu in balbezit. Akinsehinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo onderschept slim de pass. Agbo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taraba Flamingoes - Kogi Bombs 1:3

83e minuut.
Okoye geeft een hoge lob. Kaku geeft een hoge lob. Anyamkegh rent richting de bal. Adamu verovert de bal door een tackle van achteren. Adamu schiet op doel. Ojigwe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Okechukwu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Akinsehinde heeft problemen om de bal te vangen. Adamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamu draait met de bal, schiet en ... Okoye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taraba Flamingoes 38%, Kogi Bombs 62%.
Taraba Flamingoes - Kogi Bombs 1:3