Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:25
  • Competitiewedstrijd: League IV 13
  • Stadion: BTL Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1866
Raging Ties Jigawa Boys
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Semitoje geeft een lange en hoge pass. Tawose heeft problemen om de bal te vangen. Tawose speelt de bal door. Oketola is nu in balbezit. Oketola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Oketola onderschept slim de pass. Oketola probeert naar een medespeler te passen. Obafuso is nu in balbezit. Odiye onderschept slim de pass. Odiye schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ogunbiyi met een snelle inworp. Tawose geeft een lange en hoge pass. Daar is Doda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oketola rent richting de bal. Oketola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lawal geeft de bal voor. Oketola rent richting de bal. Lawal bereikt de bal nog maar net als eerste. Oketola onderschept slim de pass. Oketola schiet op doel. Achebe bokst de bal weg.

31e minuut.
Lawal is nu in balbezit. Lawal geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Oketola de bal onder controle te krijgen. Tawose bereikt de bal nog maar net als eerste. Tawose haalt uit met een fantastische trap. Achebe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ikedia probeert naar een medespeler te passen. Edusei heeft problemen om de bal te vangen. Oketola is nu in balbezit. Oketola draait met de bal, schiet en ... Achebe probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Ties 37%, Jigawa Boys 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raging Ties - Jigawa Boys 0:0

55e minuut.
Inworp. Agu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nwankwo speelt de bal door. Oketola is nu in balbezit. Oketola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Ties - Jigawa Boys 1:0

66e minuut.
Fatusi met een sublieme pass. Okoro rent richting de bal. Osueke is nu in balbezit. Okoro verovert de bal door een tackle van achteren. Okoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Tawose schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Edusei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Edusei zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Osueke heeft problemen om de bal te vangen. Okoro rent richting de bal. Okoro haalt uit met een fantastische trap. Ilodigwe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Fatusi geeft een lange en hoge pass. Semitoje kopt de bal weg. Klungelig pakt Doda de bal. Oketola rent richting de bal. Oketola schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Obiorah is nu in balbezit. Ogunbiyi verovert de bal door een tackle van achteren. Ogunbiyi probeert naar een medespeler te passen. Oketola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oketola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Ties - Jigawa Boys 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Ties 48%, Jigawa Boys 52%.
Raging Ties - Jigawa Boys 2:0