Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jigawa Pacers Smoking Tigers
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Ogungbure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekeh begaat een overtreding. Ogungbure is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Etafia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Abana krijgt zijn hoofd ertegen. Ikebuahu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Klungelig pakt Abana de bal. Osueke is nu in balbezit. Osueke passt de bal zonder na te denken. Ogungbure is nu in balbezit. Ogungbure geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Temile kopt de bal weg. Ilodigwe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abana is nu in balbezit. Abana schiet op doel. Na een snelle pass probeert Temile de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Pacers - Smoking Tigers 1:0

29e minuut.
Oruma passt de bal in één keer door. Yobo heeft problemen om de bal te vangen. Osueke probeert naar een medespeler te passen. Abana is nu in balbezit. Abana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ilodigwe is nu in balbezit. Oruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Abana begaat een overtreding. Oruma roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Oruma kan niet meer verder spelen. Shakpoke komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Pacers 25%, Smoking Tigers 75%.
Jigawa Pacers - Smoking Tigers 1:0

52e minuut.
Okocha is nu in balbezit. Shakpoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha rent richting de bal. Shakpoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakpoke draait met de bal, schiet en ... Nwosu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Nwosu met een harde bal richting middenveld. Ilodigwe kopt de bal weg. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele onderschept slim de pass. Adiele geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Pacers 56%, Smoking Tigers 44%.
Jigawa Pacers - Smoking Tigers 1:0