Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taraba Flamingoes Cross-River Explosives
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 23.8
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Ledor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ezenwa komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Salahudeen passt de bal zonder na te denken. Adamu rent richting de bal. Ogbodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamu verovert de bal door een tackle van achteren. Adamu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taraba Flamingoes - Cross-River Explosives 1:0

16e minuut.
Salahudeen rent richting de bal. Salahudeen probeert naar een medespeler te passen. Akinsehinde is nu in balbezit. Ezenwa verovert de bal door een tackle van achteren. Ezenwa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taraba Flamingoes - Cross-River Explosives 1:1

23e minuut.
Ekoku passt de bal met de wreef. Ezenwa rent richting de bal. Ezenwa passt de bal met de wreef. Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Olofinjana is nu in balbezit. Yekini verovert de bal door een tackle van achteren. Yekini probeert naar een medespeler te passen. Anumnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anumnu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taraba Flamingoes - Cross-River Explosives 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taraba Flamingoes 49%, Cross-River Explosives 51%.
Taraba Flamingoes - Cross-River Explosives 1:2

65e minuut.
Ezenwa met een sublieme pass. Akinsehinde rent richting de bal. Akinsehinde geeft een hoge lob. Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kaku met een sublieme pass. Ekeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekeh probeert naar een medespeler te passen. Ezenwa is nu in balbezit. Ezenwa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Olofinjana de bal. Ezenwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Olofinjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezenwa rent richting de bal. Ezenwa schiet op doel. Akinbiyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Olofinjana schiet op doel. Sylvester heeft problemen om de bal te vangen. Kaku met een sublieme pass. Olofinjana rent richting de bal. Olofinjana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taraba Flamingoes 61%, Cross-River Explosives 39%.
Taraba Flamingoes - Cross-River Explosives 1:2