Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jigawa Kings Taraba Flamingoes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Kanu is nu in balbezit. Kanu probeert naar een medespeler te passen. Odemwingie is nu in balbezit. Odemwingie draait met de bal, schiet en ... Sylvester probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akinbiyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Ogbodo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Kings - Taraba Flamingoes 1:0

24e minuut.
Ndah onderschept slim de pass. Ndah passt de bal in één keer door. Odemwingie rent richting de bal. Odemwingie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siasia met een snelle inworp. Anonam rent richting de bal. Salahudeen verovert de bal door een tackle van achteren. Salahudeen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Eromoigbe verovert de bal door een tackle van achteren. Eromoigbe passt de bal zonder na te denken. Kanu rent richting de bal. Odemwingie is nu in balbezit. Odemwingie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Kings - Taraba Flamingoes 2:0

43e minuut.
Daar is Yekini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yekini met een sublieme pass. Salahudeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Daar is Adamu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salahudeen speelt de bal door. Egere rent richting de bal. Adamu onderschept slim de pass. Adamu draait met de bal, schiet en ... Adigun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adamu rent richting de bal. Adamu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Kings - Taraba Flamingoes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Kings 43%, Taraba Flamingoes 57%.
Jigawa Kings - Taraba Flamingoes 2:1

48e minuut.
Akinsehinde geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fatusi met de inworp. Kanu rent richting de bal. Kanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Anonam geeft de bal voor. Iloenyosi is nu in balbezit. Iloenyosi geeft een hoge lob. Odemwingie bereikt de bal nog maar net als eerste. Odemwingie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Anonam met een sublieme pass. Sylvester bereikt de bal nog maar net als eerste. Odemwingie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Odemwingie krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Inworp. Omokoh met de inworp. Akinsehinde is nu in balbezit. Kanu verovert de bal door een tackle van achteren. Kanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ogbodo geeft de bal voor. Fatusi rent richting de bal. Fatusi passt de bal met de wreef. Kanu rent richting de bal. Kanu passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Omokoh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Akinsehinde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akinbiyi verovert de bal door een tackle van achteren. Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Eromoigbe onderschept slim de pass. Eromoigbe met een sublieme pass. Okechukwu is nu in balbezit. Adamu rent richting de bal. Adamu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Yekini is nu in balbezit. Eromoigbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekini onderschept slim de pass. Salahudeen rent richting de bal. Salahudeen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jigawa Kings - Taraba Flamingoes 2:2

70e minuut.
Akinsehinde rent richting de bal. Kanu rent richting de bal. Kanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Odemwingie de bal. Odemwingie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Daar is Anonam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anonam geeft een hoge lob. Ogbodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Odemwingie verovert de bal door een tackle van achteren. Odemwingie draait met de bal, schiet en ... Akinbiyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Akinsehinde geeft de bal voor. Adamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamu passt de bal in één keer door. Salahudeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahudeen haalt uit met een fantastische trap. Adigun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Akinsehinde passt de bal met de wreef. Omokoh met een sublieme pass. Salahudeen met een sublieme pass. Adamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Kings 47%, Taraba Flamingoes 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jigawa Kings - Taraba Flamingoes 2:2