Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:24
  • Competitiewedstrijd: League IV 13
  • Stadion: BTL Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2030
BTL Aj United
Normal Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Igweonu geeft een hoge lob. Fregene rent richting de bal. Fregene passt de bal in één keer door. Iroha bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Odiye rent richting de bal. Oketola verovert de bal door een tackle van achteren. Oketola met een sublieme pass. Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ngedi trapt de bal weg van het doel. Fregene bereikt de bal nog maar net als eerste. Atuegbu rent richting de bal. Fregene onderschept slim de pass. Fregene passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Esin de bal. Odiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiye passt de bal met de wreef. Iroha bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroha haalt uit met een fantastische trap. Adebola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ojirika rent richting de bal. Akabuogu verovert de bal door een tackle van achteren. Akabuogu met een sublieme pass. Obisesan rent richting de bal. Obisesan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Obafemi is nu in balbezit. Ojirika onderschept slim de pass. Ojirika passt de bal in één keer door. Iroha is nu in balbezit. Iroha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BTL 44%, Aj United 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BTL - Aj United 0:0

49e minuut.
Obisesan passt de bal met de wreef. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi passt de bal met de wreef. Obisesan rent richting de bal. Obisesan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Brown trapt de bal weg. Klungelig pakt Obafemi de bal. Obafemi probeert naar een medespeler te passen. Oketola is nu in balbezit. Oketola draait met de bal, schiet en ... Ngedi bokst de bal weg.

62e minuut.
Johnson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Igbinadolor met een snelle inworp. Klungelig pakt Fregene de bal. Fregene schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Akabuogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojirika onderschept slim de pass. Ojirika passt de bal zonder na te denken. Iroha rent richting de bal. Iroha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BTL - Aj United 1:0

73e minuut.
Ude passt de bal zonder na te denken. Atuegbu is nu in balbezit. Met opzet legt Odiye zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Odiye moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Odiye schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Atuegbu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Atuegbu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oketola is nu in balbezit. Oketola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Igbinadolor is nu in balbezit. Igbinadolor passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Johnson de bal onder controle te krijgen. Atuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atuegbu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BTL 49%, Aj United 51%.
BTL - Aj United 1:0