Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kano Galaxy FC Smoking Tigers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Anyamkegh onderschept slim de pass. Anyamkegh passt de bal in één keer door. Ofodile speelt de bal door. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ofodile probeert de bal aan de voet te houden. Shakpoke is nu in balbezit. Ofodile tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ofodile krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ilodigwe probeert de bal aan de voet te houden. Ikpeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikpeba passt de bal zonder na te denken. Afolabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Afolabi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Afolabi met een sublieme pass. Shakpoke is nu in balbezit. Shakpoke met een sublieme pass. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kano Galaxy FC 54%, Smoking Tigers 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kano Galaxy FC - Smoking Tigers 0:0

48e minuut.
Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Yobo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dozie. Dozie krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Emedosi probeert naar een medespeler te passen. Ofodile rent richting de bal. Shakpoke begaat een overtreding. Shakpoke krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Okocha controleert de bal met de borst. Martins verovert de bal door een tackle van achteren. Ikpeba met een sublieme pass. John is nu in balbezit. John schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Ofodile is nu in balbezit. Shakpoke onderschept slim de pass. Shakpoke passt de bal zonder na te denken. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Afolabi geeft de bal voor. Emedosi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ekeh. Emedosi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dozie neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kano Galaxy FC 66%, Smoking Tigers 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kano Galaxy FC - Smoking Tigers 0:0