Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:25
  • Competitiewedstrijd: League IV 13
  • Stadion: Tyon Fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1511
Tyon Fc Famous Stars FC
Normal Tactiek Defend
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Thompson is nu in balbezit. Thompson draait met de bal, schiet en ... Famewo probeert de bal met de borst te controleren. Oruma is nu in balbezit. Oruma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Anonam rent richting de bal. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Oruma rent richting de bal. Oruma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Thompson onderschept slim de pass. Oruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu is nu in balbezit. Oruma onderschept slim de pass. Oruma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shuaibu trapt de bal weg. Anonam kopt de bal weg. Klungelig pakt Oruma de bal. Oruma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Iyenemi rent richting de bal. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson speelt de bal door. Oruma is nu in balbezit. Oruma schiet op doel. Tyavkase verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Famewo met een sublieme pass. Sule heeft problemen om de bal te vangen. Oruma rent richting de bal. Oruma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tyon Fc - Famous Stars FC 1:0

35e minuut.
Ikeagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oruma onderschept slim de pass. Oruma passt de bal in één keer door. Adamu is nu in balbezit. Adamu passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Tyon Fc - Famous Stars FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tyon Fc 28%, Famous Stars FC 72%.
Tyon Fc - Famous Stars FC 2:0

52e minuut.
Etafia met een sublieme pass. Odiye rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Igweonu. Igweonu krijgt een gele kaart. Odiye roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Odiye kan niet meer verder spelen. Uche komt het veld opgelopen. Anonam met een snel genomen vrije trap. Casmir bereikt de bal nog maar net als eerste. Uche verovert de bal door een tackle van achteren. Uche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tyon Fc - Famous Stars FC 2:1

70e minuut.
Frimpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson rent richting de bal. Frimpong is nu in balbezit. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ngedi rent richting de bal. Adamu onderschept slim de pass. Adamu geeft een hoge lob. Uche bereikt de bal nog maar net als eerste. Uche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Yobo met een harde bal richting middenveld. Shuaibu rent richting de bal. Igweonu verovert de bal door een tackle van achteren. Igweonu geeft een hoge lob. Oruma maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tyon Fc 28%, Famous Stars FC 72%.
Tyon Fc - Famous Stars FC 2:1