Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kwara Tornadoes Taraba Eagles
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Semitoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan is nu in balbezit. Met opzet legt Agboola zijn tegenspeler op de grond. Agboola krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Madu rent richting de bal. Iroha bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroha speelt de bal door. Oghene rent richting de bal. Oghene schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Semitoje met een sublieme pass. Agunbiade is nu in balbezit. Agunbiade probeert naar een medespeler te passen. Ebiede rent richting de bal. Ebiede draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Oliseh rent richting de bal. Olugbodi onderschept slim de pass. Olugbodi probeert naar een medespeler te passen. Ebiede is nu in balbezit. Ebiede haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyanwu verovert de bal door een tackle van achteren. Anyanwu probeert naar een medespeler te passen. Ebiede is nu in balbezit. Ebiede schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Oliha onderschept slim de pass. Oliha speelt de bal door. Agboola met een sublieme pass. Oghene is nu in balbezit. Oghene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwara Tornadoes 44%, Taraba Eagles 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kwara Tornadoes - Taraba Eagles 0:0

47e minuut.
Anyanwu is nu in balbezit. Kala Otaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyanwu verovert de bal door een tackle van achteren. Anyanwu passt de bal zonder na te denken. Agunbiade geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Kala Otaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyanwu onderschept slim de pass. Anyanwu geeft een lange en hoge pass. Olugbodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olugbodi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oghene onderschept slim de pass. Oghene probeert naar een medespeler te passen. Kala Otaji is nu in balbezit. Kala Otaji haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Olugbodi met de inworp. Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan speelt de bal door. Ebiede rent richting de bal. Ebiede draait met de bal, schiet en ... Nwankwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ebiede rent richting de bal. Ebiede draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Anyanwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola onderschept slim de pass. Agboola speelt de bal door. Oghene heeft problemen om de bal te vangen. Oghene draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Okoye heeft problemen om de bal te vangen. Okoye speelt de bal door. Oliseh rent richting de bal. Ebiede verovert de bal door een tackle van achteren. Ebiede schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwara Tornadoes 51%, Taraba Eagles 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kwara Tornadoes - Taraba Eagles 0:0