Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:25
  • Competitiewedstrijd: League IV 14
  • Stadion: Yeshud Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1469
AC Tigers Crazy Eagles
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.9
matig Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Dosu is nu in balbezit. Ola is nu in balbezit. Okoye is nu in balbezit. Ola verovert de bal door een tackle van achteren. Ola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ogbuke trapt de bal weg van het doel. Obidimalor heeft problemen om de bal te vangen. Ola is nu in balbezit. Ola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ishiaku kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Adebola de bal onder controle te krijgen. Godwin is nu in balbezit. Adebola onderschept slim de pass. Adebola schiet op doel. Agbonavbare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Agbonavbare niet meer kan verder spelen. Oparaku komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Tigers 60%, Crazy Eagles 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Tigers - Crazy Eagles 0:0

47e minuut.
Dosu rent richting de bal. Dosu probeert naar een medespeler te passen. Ishiaku is nu in balbezit. Ola verovert de bal door een tackle van achteren. Ola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ezeugo is nu in balbezit. Osim verovert de bal door een tackle van achteren. Osim speelt de bal door. Adebola rent richting de bal. Adebola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Osim passt de bal met de wreef. Okorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodje tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sodje krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Osim geeft een lange en hoge pass. Oparaku speelt de bal door. Daar is Atuegbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osim is nu in balbezit. Osim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Oparaku trapt de bal weg. Godwin kopt de bal weg. Daar is Elaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adepoju geeft een hoge lob. Ola maakt een snoekduik en kopt de bal. Ogbuke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Bankole is nu in balbezit. Ojirika verovert de bal door een tackle van achteren. Ojirika geeft een lange en hoge pass. Adepoju rent richting de bal. Adepoju geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ifejiagwa geeft een lange en hoge pass. Ojirika kopt de bal weg. Ishiaku probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Tigers 49%, Crazy Eagles 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Tigers - Crazy Eagles 0:0