Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ekiti Guns Ogun Meteors
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Okechukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okechukwu passt de bal zonder na te denken. Ogungbure rent richting de bal. Ogungbure geeft een hoge lob. Eboh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Okechukwu onderschept slim de pass. Okechukwu met een sublieme pass. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown schiet op doel. John werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekiti Guns - Ogun Meteors 1:0

24e minuut.
Eboh met een harde bal richting middenveld. Omoefe kopt de bal weg. Lawal heeft problemen om de bal te vangen. Brown is nu in balbezit. Brown draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Okechukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Okechukwu met een sublieme pass. Klungelig pakt Okoro de bal. Okechukwu rent richting de bal. Okechukwu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekiti Guns 72%, Ogun Meteors 28%.
Ekiti Guns - Ogun Meteors 1:0

51e minuut.
Agboola bereikt de bal nog maar net als eerste. George rent richting de bal. George passt de bal met de wreef. Brown rent richting de bal. Brown schiet op doel. John probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Yobo met een snelle inworp. George rent richting de bal. George met een sublieme pass. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Okoro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anyanwu komt het veld opgelopen. Ugbade met een harde bal richting middenveld. Choji is nu in balbezit. Choji geeft een hoge lob. Anyanwu is nu in balbezit. Anyanwu schiet op doel. Eboh bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekiti Guns 53%, Ogun Meteors 47%.
Ekiti Guns - Ogun Meteors 1:0